Vliegticket Peru

Er zijn diverse mogelijkheden om naar Peru te vliegen. KLM vliegt vanuit Amsterdam rechtstreeks op Lima en vanuit België via Amsterdam naar Lima . Een alternatief is IBERIA die vliegt vanuit Madrid naar Lima. Er zijn ook vluchten die via Noord Amerika naar Lima vliegen. Deze zijn vaak een stuk goedkoper maar de totale reistijd is aanzienlijk langer. U kunt bij ons naast tickets naar Peru ook tickets voor uw binnenlandse vluchten Peru boeken. Vraag ons vrijblijvend om een prijsopgave.

Vliegticket Peru

U kunt bij ToPeru ook uw internationale vliegticket Peru boeken. U kunt o.a. vertrekken vanuit Amsterdam, Antwerpen, Brussel of Düsseldorf. De rechtstreekse vlucht naar Lima duurt ruim 12 uur. Indirecte vluchten gaan vaak via Amsterdam (vanuit België), Parijs, Madrid of de Verenigde Staten en duren meestal ongeveer 14-25 uur, afhankelijk van de vlucht. De duurste vlucht,  maar tevens de snelste, is (meestal) de rechtstreekse vlucht met KLM vanuit Amsterdam. Voor de vluchten met KLM vanuit België kunt u vertrekken vanuit Brussel of Antwerpen. Vanuit beide steden reist u dan eerst met de trein naar Amsterdam om, vanaf daar, de rechtstreekse vlucht naar Lima te nemen. Vanaf Brussel heeft u een extra optie, namelijk de vlucht op Lima via Parijs. Wij boeken met veel plezier ook uw internationale vlucht naar Lima. Als u echter liever zelf uw ticket boekt dan kan dat ook. Immers, onze rondreizen zijn exclusief internationaal vliegticket. U kunt dus bij ToPeru zowel de losse rondreis als de combinatie rondreis + vliegticket Peru boeken.

Als u van plan bent om in het hoogseizoen (ongeveer half juni- half september) naar Peru te reizen is het vaak verstandig om uw ticket naar Peru op tijd te boeken. Als u vroeg boekt zijn de plaatsen vaak nog wat goedkoper. Als u op het laatste moment boekt betaalt u meestal de hoogste prijs. Als u ons laat weten in welke tijd en hoe lang u wilt reizen kunnen wij u offertes sturen van een aantal maatschappijen. Hoe nauwkeuriger uw tijdsindicatie hoe gerichter onze offerte kan zijn.

Let op: onderstaande prijzen zijn (vanaf Amsterdam) ter indicatie, vliegtickets kunnen enorm in prijs variëren.

Maatschappij Laagseizoen
Hoogseizoen
Route Overstap
Vliegticket Peru mogelijkheden inclusief prijzen (indicatief) €1237,- €1767,- Amsterdam – Lima N.v.t.
€1213,- €1634,- Amsterdam – Madrid – Lima Madrid
€1187,- €1592,- Amsterdam – Madrid – Lima Madrid
€880,- €1394,- Brussel – Amsterdam – Lima Amsterdam
€1132,- €1304,- Brussel – Madrid – Lima Madrid
€967,- €1184,- Brussel – Madrid – Lima Madrid
€1029,- €2047,- Brussel – Atlanta – Lima Atlanta
    • Verkooppunt StarPerú

      Wij zijn er trots op een officieel verkooppunt van binnenlandse vluchten in Peru met StarPerú te zijn. U kunt uw tickets tegen een scherpe prijs bij ons bestellen.


  • Zoeken